otok LOŠINJ – spomladi 2022

pohodništvo ali samo razvajanje

 

 

1.dan: Odhod ob 5.30 uri iz Kamnika, 5.35 uri Mengeš, 5.45 uri Domžale.  Vožnja do Postojne, mimo Ilirske Bistrice, Reke na otok Krk. V Valbiski se vkrcamo na trajekt in prispemo v Merag na otoku Cres. Vožnja po Cresu do kraja Osor. Postanek za ogled in kavo. Nato nadaljujemo vožnjo po otoku Lošinj do hotela Avrora****, namestitev, večerja in nočitev.

2.dan: Zajtrk. Po zajtrku se odpeljemo na celodnevni pohod do izhodišča za Lubenice, natančneje na 378 m visoko pečino s pogledom na Kvarnerski zaliv in bližnjo prodnato plažo Sv. Ivana. Čaka nas krožna pot do avtobusa. Večerja v hotelu in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto za razvajanje in kopanje v notranjem bazenu. Za pohodnike in ljubitelje hoje pa se odpeljemo do Velega Lošinja z avtobusom in nazaj peš do hotela. Večerja v hotelu in nočitev.

4.dan:Zajtrk. Izlet z barko na otoka Ilovik in Susak. Sprehodili in  ogledali si bomo  otoka. Izlet vključuje tudi kosilo na ladji, tako mesnega kot tudi ribjega.  Vrnitev v hotel, večerja  in nočitev. Izlet z ladjo bo mogoč ob dobrih pogojih.

5.dan:Zajtrk. Ob 10.00 uri odhod in slovo Lošinju. Vožnja čez otok Cres do Merag, kjer se vkrcamo na trajekt, prispemo do otoka Krka in vožnja  proti domu.

CENA PROGRAMA: od 250 €/min. 45 oseb – hotel****

Cena vključuje: 4x polpenzion v hotelu (zajtrk, večerja samopostrežna), avtobusni prevoz Slovenija−Mali Lošinj−Slovenija, trajekt otok Krk–Valbiska–otok Cres Merag, dobrodošlica v hotelu, notranji bazen obisk neomejen, brisača za bazen, kopalni plašč, copati, savna, relax cona (neomejeno obiskov),  turistična taksa, organizacija in spremstvo, wi-fi